Dauwpop

25 jaar feest, 25 jaar Dauwpop! Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vier edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

We zien je dan ook graag op 30 mei 2019 in de bossen van Hellendoorn om met ons de jubileum editie van Dauwpop te vieren.

SOCIALS:

Dauwpop / Programma /Ares

ARES

Ares is misschien wel de meest introverte rapper van Nederland. En met het stempel doe je dit multi-talent nog te kort ook want niet alleen de vocalen op zijn tracks verzorgt hij grotendeels zelf, hij is in bijna alle gevallen ook verantwoordelijk voor de productie en voor de regie van de clips bij zijn nummers. Introvert, maar ook één van de meest eigenzinnige en onafhankelijke artiesten van Nederland die een mengelmoes van stijlen verwerkt in zijn nummers en daar dus enorm succes mee boekt. Elke show is bovendien uniek want Ares experimenteert er ook live lustig op los. Zeker zien in de partypit dus!

STAGE: CAPE Party Pit

TIJD: t.b.c

Follow Me: