Dauwpop

25 jaar feest, 25 jaar Dauwpop! Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vier edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

We zien je dan ook graag op 30 mei 2019 in de bossen van Hellendoorn om met ons de jubileum editie van Dauwpop te vieren.

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / Black Honey

BLACK HONEY

Oorwurmen in de goede zin van het woord. Nummers die de hele dag in je hoofd blijven hangen. Je hebt hele slechte, maar ook hele goede en de hele goede worden gemaakt door deze 4 übercoole Britten uit Brighton. Black Honey heeft naast hele goede liedjes nog een extra troef in handen in de vorm van de uiterst charismatische frontvrouw Izzy B die elk publiek om haar vinger windt. Met een geweldig debuut en de nodige kilometers langs de Europese clubs en festivals de afgelopen tijd zijn we blij dat we ze dit jaar ook weer op Dauwpop mogen ontvangen. Kom hallo zeggen!

STAGE: King King

TIJD: t.b.c

Follow Me: