Dauwpop

25 jaar feest, 25 jaar Dauwpop! Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vier edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

We zien je dan ook graag op 30 mei 2019 in de bossen van Hellendoorn om met ons de jubileum editie van Dauwpop te vieren.

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / Black Foxxes

BLACK FOXXES

De muziek van Black Foxxes is rauw, intens, emotioneel en je kan je niet aan de indruk onttrekken dat dit powertrio uit Exeter een appeltje met de wereld te schillen heeft. Dat schillen gebeurt door middel van het maken van stevige indierock met daarin ook de nodige invloeden uit grunge, alt country en vroege jaren 2000 Emo. De dynamische mix van stijlen op hun 2 albums roept herinneringen op aan Biffy Clyro, Silversun Pickups maar vooral aan het werk van Placebo. Staan er albums van die bands in je kast dan moet je zeker komen kijken naar deze band!

STAGE: King King

TIJD: t.b.c

Follow Me: