Dauwpop

25 jaar feest, 25 jaar Dauwpop! Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vier edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

We zien je dan ook graag op 30 mei 2019 in de bossen van Hellendoorn om met ons de jubileum editie van Dauwpop te vieren.

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / Daniel Romano

DANIEL ROMANO

Daniel Romano heeft inmiddels vele gedaantes. Dan weer garagerocker, dan weer countrycrooner compleet met indrukwekkende Stetson op het hoofd gedrapeerd en op zijn meest recente album Finally Free horen we een kruising tussen Tom Petty en Bob Dylan, maar dan wel met een flinke dosis 60’s psychedelica in de mix. Bedenk daarbij dat deze artiest zo ongeveer alle instrumenten zelf inspeelt op de grote hoeveelheid albums die inmiddels op zijn palmares heeft staan en je snapt waarom wij Daniel Romano een indrukwekkende alleskunner vinden die al jaren hoog op onze verlanglijst prijkt, ongeacht de gedaante die hij aanneemt of welk genre hij speelt.

STAGE: The Barn

TIJD: t.b.c

Follow Me: