Dauwpop

25 jaar feest, 25 jaar Dauwpop! Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vier edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

We zien je dan ook graag op 30 mei 2019 in de bossen van Hellendoorn om met ons de jubileum editie van Dauwpop te vieren.

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / Donnie

DONNIE

Donnie. De Fenomeen. De mannelijke Marilyn Monroe of Maradonnie. Hoe je hem ook kent, rapper Donnie heeft zich in korte tijd gevestigd als dé nieuwe cultheld, die zijn voorliefde voor extravagante fashion statements niet onder stoelen of banken steekt, en zijn liefde voor bamischijfen ook niet.

Donnie heeft inmiddels zijn eigen kroon geclaimd met zijn albums Mannelogie en ‘BFMJT’, heerst over alle internetplatformen met knallers als ‘Tuinslang’ , ‘Batras’, ‘Pleinvrees’ en introduceert Raymond van Barneveld in de rapgame. Vandaag scheurt hij met 180 op de linkerbaan naar Hellendoorn. Schuif je snelle planga op je neus en kom juichen voor de koning!

STAGE: CAPE Party Pit

TIJD: t.b.c

Follow Me: