Dauwpop

Dauwpop is traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. In 2022 was de eerste meerdaagse editie Dauwpop en dat beviel zo goed dat we hebben besloten ook in 2023 weer een tweedaagsfestival neer te zetten! Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.

SOCIALS:

Editors
Dauwpop / Programma / Editors

Editors

Sinds hun debuutplaat The Back Room uit 2005 zijn ze niet meer weg te denken uit ons muzikale landschap. Editors is dan één van de eerste bands die weer teruggrijpt op het postpunk geluid van begin jaren 80 maar ontwikkelt zich al snel met een breder rockgeluid dat letterlijk miljoenen fans over de hele wereld in vervoering brengt.

IJzersterke nummers als Papillon, Smokers Outside The Hospital Doors, Munich, A Ton Of Love en Ocean Of Night worden op alle festivalweides met gejuich ontvangen en dat zal op 27 mei op Dauwpop in Hellendoorn niet anders zijn.

STAGE: t.b.c.

TIJD: t.b.c

Follow Me: