Dauwpop

Dauwpop is traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. In 2022 was de eerste meerdaagse editie Dauwpop en dat beviel zo goed dat we hebben besloten ook in 2023 weer een tweedaagsfestival neer te zetten! Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / Kensington

Kensington

Het nieuwste album van Kensington heet Time en wij vonden het hoog tijd om de grootste band van Nederland weer eens naar Dauwpop te halen. Sinds 2012 werkt Kensington keihard aan een meer dan glansrijke carrière. Kensington is simpelweg te groot voor Nederland en verkoopt onze grootste concerthallen moeiteloos uit. En dan gewoon een paar keer achter elkaar.

Denk niet dat Kensington op zijn lauweren rust na al het, overigens meer dan terechte, succes. Deze mannen zijn altijd hongerig en willen altijd beter en meer. Een show van Kensington, in dit geval een exclusieve Overijssel show, klopt dus ook van A tot Z en jij mag op Dauwpop het hele alfabet in extase mee komen opdreunen.

STAGE: t.b.c

TIJD: t.b.c

Follow Me: