Dauwpop

25 jaar feest, 25 jaar Dauwpop! Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vier edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

We zien je dan ook graag op 30 mei 2019 in de bossen van Hellendoorn om met ons de jubileum editie van Dauwpop te vieren.

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / Maxi Jazz

MAXI JAZZ

De drijvende kracht en vocalist achter Faithless komt naar Dauwpop! De man achter moderne dance klassiekers als “Insomnia”, “We Come One” en natuurlijk “God Is A Dj” is zélf al actief als Dj sinds 1984 en je mag aannemen dat deze dance pionier inmiddels alle podia en clubs van de wereld al wel gezien heeft. Niet dus, want op Dauwpop is hij nog niet eerder geweest! Tijd om daar tijdens editie 25 verandering in te brengen! Maxi Jazz draait vandaag de beste dance van de afgelopen drie decennia en natuurlijk zitten daar ook zijn eigen classics bij, die hij vanzelfsprekend van zijn welbekende vocalen gaat voorzien!

STAGE: CAPE Party Pit

TIJD: t.b.c

Follow Me: