Dauwpop

25 jaar feest, 25 jaar Dauwpop! Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vier edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

We zien je dan ook graag op 30 mei 2019 in de bossen van Hellendoorn om met ons de jubileum editie van Dauwpop te vieren.

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / Sjaak

SJAAK

Sjaak is een Marokkaanse rapper uit Amsterdam-Oost die al jaren underground furore maakt met zijn straatraps en zijn soloalbum, en tegelijkertijd gooit deze king of collabs hoge ogen met samenwerkingen met o.a. The Opposites, Appa,Mr. Polska, Kraantje Pappie, Lil Kleine en The Partysquad. Sjaak loopt inmiddels al meer dan 10 jaar mee in de scene en is dus een blijvertje. Zijn eigenzinnige stemgeluid en onnavolgbare flow leveren in combinatie met hilarische punchlines en een flinke dosis charisma een stijl op waar echte rapliefhebbers van smullen. In de partypit hebben we altijd honger, lekker dus dat Sjaak een bord vol clubbangers, waaronder zijn megahit “Stap Voor Stap” komt serveren!

STAGE: CAPE Party Pit

TIJD: t.b.c

Follow Me: