Dauwpop

Dauwpop is traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. In 2022 was de eerste meerdaagse editie Dauwpop en dat beviel zo goed dat we hebben besloten ook in 2023 weer een tweedaagsfestival neer te zetten! Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / Typhoon

Typhoon

Voor deze natuurkracht hoeft het KNMI op Hemelvaartsdag 2022 geen code rood af te geven maar reken er goed op dat Typhoon met zijn Titanenband door de tent gaat denderen met windkracht 12. Na een aantal jaren van relatieve rust zwelt nu de storm weer aan.

Wat kijken we daar naar uit! De band rondom deze enorm getalenteerde rapper/songwriter is berucht vanwege het feit dat ze elke zaal, club of festival helemaal kapot spelen onder leiding van hun altijd charmante en vriendelijke bandleider. Lobi da basi, maar vandaag is Typhoon da basi op Dauwpop!

STAGE: t.b.c

TIJD: t.b.c

Follow Me: