VIP

VIP

Dauwpop

Next level Dauwpop ervaren doe je met het VIP-arrangement!

Je hebt toegang tot de máchtig prachtige VIP-area. Daar horen, om te beginnen, natuurlijk onbeperkt drankjes bij. Wanneer je ’s middags bij moet komen van het feestleven kan je terecht bij een van de foodtrucks om na een lekkere lunch weer op volle toeren te draaien! Bij die lunch kan je genieten van een glaasje wit, rood, rosé of bubbels van de VIP-wijnbar.

Geniet vanaf het exclusieve balkonterras van de waanzinnige artiesten die dit jaar in de line-up staan. Je hebt vanaf hier een uniek uitzicht op de festivalweide! Mét een lekker drankje on the side – je kan namelijk terecht bij de VIP-bar voor jouw go-to festivalmixje. Gedurende de dag kun je genieten van al het lekkers dat de Fabolous Foodtrucks te bieden hebben Enneh… Waar je die weer kwijt kan? Op de luxe VIP-toiletten natuurlijk. Er is aan alles gedacht om jouw Dauwpop ervaring eens flink op te schroeven!

Natuurlijk begint jouw VIP-experience al bij aankomst, waar je met een gereserveerde parkeerplaats dicht bij de festival entree terecht kan. Via de easy access bij de balie ben jij binnen no time binnen. Spendeer alle kostbare tijd aan optimaal genieten tijdens een knaller van een weekend.

AANVRAAG

VIP TICKETS

VIP DAG

Ticket

2 of 3 juni

225,-

( Exclusief btw )

Koop ticket

VRIJDAG 2 JUNI – 15:00 – 01:00

VIP WEEKEND

Ticket

2 + 3 juni

425,-

( Exclusief btw )

Koop ticket

ZATERDAG 3 JUNI – 11:30 – 23:00

SPONSORING

Sponsoring &

Activatie

Past jouw merk goed bij de muzikale beleving van Dauwpop? Tof! We informeren je in dat geval graag over de vele mogelijkheden van sponsoring en activatie op ons festivalterrein: dé manier om jouw merk onder de aandacht van jouw doelgroep te brengen.

Ons creatieve team trekt echt álles uit de kast om je in de schijnwerpers te zetten. We geven een eigentijdse festival-invulling aan je merk die naadloos overloopt in de aankleding en sfeer van ons festivalterrein. Dit betekent dat we niet alleen op het gebied van aankleding meedenken, maar ook met andere promotiemogelijkheden op de proppen komen. Wat dacht je van een spetterende reclame op onze mainstage LED-schermen? Of een plekje in ons festivalboekje – waar duizenden bezoekers doorheen bladeren?

Enthousiast? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee om jouw merk op een unieke manier te presenteren tijdens Dauwpop!