Dauwpop

Dauwpop is traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. In 2022 was de eerste meerdaagse editie Dauwpop en dat beviel zo goed dat we hebben besloten ook in 2023 weer een tweedaagsfestival neer te zetten! Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / Wolfmother

WOLFMOTHER

Met de komst van Wolfmother doen we elke rechtgeaarde rockliefhebber en natuurlijk onszelf een enorm plezier! Deze mannen onder de bezielende leiding van brulboei en gitaargod Andrew Stockdale gaven de ingedutte hardrockwereld in 2005 vanuit Australië een shot adrenaline door het uitbrengen van hun debuut.

De nummers van die plaat klinken nog net zo lekker als 15 jaar geleden en ook de platen die volgen staan vol bona fide, onversneden rock die er live harder ingaat als botox in Marijke Helwegen. Precies zoals wij het lekker vinden dus in Hellendoorn en omstreken.

STAGE: t.b.c

TIJD: t.b.c

Follow Me: