Dauwpop

Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vijf edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

SOCIALS:

Dauwpop/Records /Dauwpop FAQ

Dauwpop FAQ

Dauwpop FAQ

Steun Dauwpop, bewaar je ticket en ga mee naar 2021.

Harder dan ooit, hebben we nu jullie support nodig. We zijn super dankbaar dat je op tijd een ticket voor 2020 hebt gekocht. Daarom willen we iedere tickethouder die meegaat naar de editie van 2021, belonen met 2 consumptiemunten. Gewoon als dankjewel, voor jouw steun en het vertrouwen in ons unieke bosfestival dat we in 25 jaar samen hebben opgebouwd.

Ondanks de bizarre tijd die we nu doormaken gaan wij graag voor nóg een keer 25 jaar Dauwpop. Laten we daar op 29 mei 2021 op proosten!

We denken veel vragen hieronder te beantwoorden. Lees even op je gemak:

Ik heb een ticket voor Dauwpop 2020 gekocht. Wat nu?

Zoals gezegd: ALLE gekochte tickets blijven geldig voor Dauwpop 2021, dus ook kinder-, CJP-, parkeer- en campingtickets. Mocht je in 2021 echt niet kunnen, dan bieden we een voucher aan waarmee je in 2022 een ticket voor Dauwpop kunt aanschaffen. Deze mogelijkheid loopt tot en met 21 mei, de oorspronkelijke datum van Dauwpop 2020. Doe je niks dan blijft je ticket, na 21 mei, geldig voor Dauwpop 2021.

 

Ik steun Dauwpop en bewaar mijn ticket voor editie 2021. En dan?

Je hoeft niks met je ticket te doen behalve goed bewaren! Je entreebewijs voor 2020 geeft je automatisch toegang tot de editie van het komende jaar. Hang ‘m dus aan je koelkast of stop ‘m in je kluis. Kort voor Dauwpop 2021 sturen wij een aparte e-voucher waarmee je jouw welkomstmunten dan kunt afhalen.

 

Blijft mijn hardcopy ticket ook geldig voor Dauwpop 2021?

Ja, je hardcopy ticket blijft geldig voor de 2021 editie. Bewaar hem dus goed. Omdat je geen e-ticket hebt gekocht kunnen we je vooraf geen voucher voor 2 consumpties toesturen. Maar dit los je op door je hardcopy ticket te laten zien bij de muntenkassa. Die wordt daar dan ingenomen en je ontvangt je welverdiende munten.

TIP: elke ticketsoort, e-ticket of hardcopy, heeft een unieke barcode die slechts éénmaal gescand kan worden. Dus zorg dat er geen kopieën van gemaakt kunnen worden.

 

Wanneer is Dauwpop 2021?

Dauwpop 2021 wordt gehouden op zaterdag 29 mei. Het mooie weer is al besteld.

 

Waarom is Dauwpop in 2021 op een zaterdag en niet op Hemelvaartsdag?

Al sinds enkele jaren passen we de datum aan als Hemelvaartsdag vroeg in de maand mei valt en schuiven we ons festival door naar een zaterdag, achterin de maand mei.

 

Ik heb tickets gewonnen voor Dauwpop 2020 maar nog niet ontvangen krijg ik dan ook tickets voor Dauwpop 2021?

Ja, je gewonnen ticket voor 2020 is ook geldig voor 2021. Deze wordt t.z.t. opgestuurd.

 

Ik heb een kinderticket gekocht, maar mijn kind is volgend jaar over de gestelde leeftijd heen.

Heb je een kinderticket gekocht voor 2020 maar is je kind in 2021 over de maximaal gestelde leeftijd heen? Daar gaan wij niet moeilijk over doen. Ook in 2021 heeft je kind toegang tot Dauwpop met dit ticket. Bij deze beloofd.

 

Als tickets volgend jaar duurder worden moet ik dan bijbetalen?

Wij gaan ervan uit dat een Dauwpop ticket volgend jaar niet duurder gaat worden. Mocht dat onverhoopt wel het geval zijn dan hoef jij, als 2020 tickethouder, niet bij te betalen. Dit geldt ook voor de CJP-, kinder-, camping- en parkeerkaarten.

 

Kan ik nog Dauwpop tickets kopen?

Ja. Tot en met 21 mei kun je nog een ticket tegen de voorwaarden van editie 2020 aanschaffen voor de reguliere prijs en je krijgt hierbij van ons de twee consumpties, te besteden op Dauwpop 2021.

 

Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Je festivalticket blijft geldig voor Dauwpop 2021 zonder extra kosten en met een gift van ons in de vorm van twee consumpties. Mocht dit echt niet lukken geven we je een voucher voor Dauwpop 2022. Mocht geen van deze twee opties een uitkomst bieden dan kun je restitutie van je ticket(s) aanvragen via info@dauwpop.nl tot en met 20 mei 2020. Doe je niks dan blijft je ticket automatisch geldig voor Dauwpop 2021.

 

Ik heb een Festipi tent gereserveerd op de camping.

Festipi opereert zelfstandig op de camping van Dauwpop. Je reserveert en betaalt rechtstreeks bij hen. In overleg met Festipi is afgesproken dat de reserveringen voor 2020 ook geldig blijven voor editie 2021. Heb je toch nog vragen neem dan rechtsreeks contact op via info@festipi.nl We werken al járen samen met Festipi en ze zullen je keurig ‘te woord’ staan.

 

Ik heb een dagje Dauwpop geboekt via TCR Tours.

TCR biedt de reizen van diverse opstapplaatsen in Nederland naar Dauwpop, zelfstandig aan. Neem contact met hen op via info@tcrtours.nl en je kunt direct in overleg.

 

Voor overige vragen zijn we te bereiken via info@dauwpop.nl.