Dauwpop

Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vijf edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / Mark Langegan

Mark Lanegan

Als we Mark Lanegan een alternative rock icoon noemen zeggen we geen woord te veel. Ooit frontman van de inmiddels legendarische Screaming Trees maar inmiddels zo veel meer dan dat. Lanegan drukt nadrukkelijk zijn stempel op Songs For The Deaf van QOTSA, kan croonen als een door de duivel bezeten Frank Sinatra en brengt met zijn Mark Lanegan Band de ene na de andere prijsplaat uit vol. Gitaargedreven rock maar ook niet gespeend van onheilspellende elektronica.

Verwacht geen vreemde capriolen van deze boomlange obelisk. die heeft deze man niet nodig. Hij heeft zijn stem, een topband en fantastisch repertoire. Must see!

STAGE: t.b.c

TIJD: t.b.c

Follow Me: