Dauwpop

25 jaar feest, 25 jaar Dauwpop! Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vier edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

We zien je dan ook graag op 30 mei 2019 in de bossen van Hellendoorn om met ons de jubileum editie van Dauwpop te vieren.

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / Nothing But Thieves

Nothing But Thieves

Nothing But Thieves heeft inmiddels een abonnement op alle hitlijsten en kan rustig omschreven worden als één van de meest succesvolle acts van de afgelopen jaren. Sinds 2015 rijgen ze de ene hit notering aan de andere en brengen ze 2 albums uit die de deuren van alle grote podia en festivals voor ze heeft geopend. Met gepaste trots kunnen we ze aan het affiche van Dauwpop 2019 toevoegen als één van de headliners van deze editie. De band had al een hit met Amsterdam, wij weten zeker dat de liefde op 30 mei wederzijds zal zijn en er dan een single getiteld Hellendoorn op het volgende succesalbum terecht komt!

STAGE: Jupiler Mainstage

TIJD: t.b.c

Follow Me: