Dauwpop

Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vijf edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

SOCIALS:

Dauwpop/Records /Statement Dauwpop 2020

Statement Dauwpop 2020

Statement

Statement Dauwpop 2020

Vanwege de maatregelen inzake het coronavirus kan Dauwpop dit jaar geen doorgang vinden. Wij hadden er, net als jullie, zó naar uitgekeken. Dat het niet door kan gaan doet ons ongelofelijk veel pijn. We respecteren en begrijpen de maatregelen van de overheid en het RIVM. Gezondheid en veiligheid gaat boven alles, maar het is verschrikkelijk zuur. We gaan de scherven bij elkaar rapen en ons opmaken voor een alles overtreffende editie in 2021. Houd zaterdag 29 mei 2021 vrij in je agenda!

Aangeschafte tickets voor 2020 blijven geldig voor Dauwpop 2021. We belonen ticketkopers die hun kaart voor 2021 behouden met twee consumptiemunten als dankjewel voor je steun en het vertrouwen in ons unieke festival dat we in 25 jaar samen hebben opgebouwd. Ben je volgend jaar verhinderd? Dan kun je aanspraak maken op een voucher voor 2022. Een voucher claim je door een mail te sturen naar info@dauwpop.nl met hierin naam, mailadres, en bestelnummer van je huidige tickets. Dit kan tot 22 mei.

Heb je nog geen ticket en besluit je voor 22 mei om er nog een aan te schaffen? Dan belonen we je ook met twee consumptiemunten omdat je ons steunt door een Dauwpop festivalticket te kopen. Op 22 mei gaan de tickets voor Dauwpop 2021 in de verkoop en met deze tickets heb je geen recht op de twee consumptiemunten.

Onderneem je geen actie? Dan blijft je ticket automatisch geldig voor 2021. Dit geldt voor alle tickettypes. Er is een FAQ-pagina opgesteld met vraag en antwoord waarvan wij denken dat deze nu het meest relevant zijn voor de kaartkopers van Dauwpop 2020. Heb je toch nog een brandende vraag? Mail ons op info@dauwpop.nl.

We zien jullie graag in blakende gezondheid terug op zaterdag 29 mei 2021!