Eerste namen 2023 bekend

Lach die tanden maar eens even flink bloot want dit bericht bevat alleen maar mededelingen waar iedereen blij van wordt. Terwijl Koning Winter zijn heerschappij langzaam maar zeker verder uitbreidt kijken wij nadrukkelijk naar tijden met aangenamere temperaturen. Geen Fifa die bepaald dat we ineen keer in de winter moeten presteren, Dauwpop is gewoon in hartje zomer! Op 2 en 3 juni is het weer tijd voor Dauwpop! Ja je leest het goed, weer twee dagen dit jaar want dat is ons, net als jullie, prima bevallen! Editie nummer 27 maar we zijn nog lang niet van plan om lid te worden van de beruchte club van, integendeel, alive,kicking en topfit!

Ook dit jaar gaan we jullie weer verwennen met een groot aantal toffe grote acts maar ook aanstormend druistig talent heeft dit jaar weer ruimte op onze groene oase middenin de Sallandse Heuvelrug. Hou je vast want hier komen de eerste namen en die liegen er niet om al zeggen we het zelf!

THE PRODIGY! FRANZ FERDINAND! SON MIEUX! GOLDBAND! THE OPPOSITES! DANNY VERA! DEWOLFF! PERSONAL TRAINER! ELEPHANT! PRINS S EN DE GEIT! SOPHIE STRAAT! THE HAUNTED YOUTH! TRAMHAUS!

We blazen even uit na het roepen van zoveel vette namen om mee te beginnen maar maken ons al op voor een volgende ronde. We gaan de komende tijd nog veel meer dingen roepen en beloven plechtig dat het alleen maar nieuws is dat je met liefde in je oren getetterd krijgt, hou je mailbox en socials dus goed in de gaten!