Nieuwe area BEUK

Refuse Dauwpop 2022

De laatste loodjes wegen het zwaarst maar dat zelfs wij nog even een spiksplinternieuwe area uit onze hoge hoed zouden toveren verbaasd zelfs ons! Nou is deze area ook nog letterlijk zwaar maar dan vooral in het laag. Onder het motto bas moet je niet horen maar bas moet je voelen presenteren we dit jaar voor het eerst BEUK! Een nieuwe plek waar de liefhebber van house, techno en andere vormen van elektronische dance en house zich zeker thuis zal voelen!

Met trots presenteren wij vandaag in samenwerking met REFUSE de line-up en introductie van BEUK! Van traditionele techno tot memecore – op BEUK kan je het meepakken in een area die de ambiance van een donkere Berlijnse club ademt maar desondanks toch fris uit de giechel ruikt. De eerste namen die we uitnodigen op BEUK zijn direct de moeite waard! Lekker gaan kan op Gladde Paling, Dikke Baap, Natte Visstick, Naber, Lockar, Selene en Ve/Ra!

Dit jaar hosted by Nijverdals duo REFUSE! 

Line-up 2 + 3 juni: NABER ☼ Gladde Paling ☼ Selene ☼ Natte Visstick ☼ REFUSE ☼ Tim Hox ☼ Dikke Baap ☼ Nachtkantoor ☼ Ve/Ra ☼ Millean & Lockar.